Pagina's

zondag 13 oktober 2013

A Tan in A Bottle.




De winter komt er weer aan! Wat betekent dat de zon(nebank)gebruinde huidjes langzaam vervagen. Natuurlijk zijn er genoeg mensen die zich zo nu en dan nestelen onder een turbo-bruiner, maar ook voor degene die dat niet willen of kunnen is er een oplossing. 






Iedereen kent het wel, bruin zonder zon. Een kleurtje in een flesje of potje. Er zijn tal verschillende soorten. Strepen wilt iedereen voorkomen, bruin/oranje handpalmen ook. Ga dus op onderzoek uit voordat je er een aanschaft.


Soorten zelfbruiners

Spray
Milk
Doekjes
Mousse
Gel



Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeur. Zelf vind ik de spray het fijnste (garnier), ik heb het gevoel dat het dan altijd goed verdeeld is en je geen strepen krijgt want je hoeft het niet in te smeren.



Hoe gebruik je het

Het beste is om de huid eerst goed te scrubben, tijdens het douchen. Wanneer je lichaam droog is ga je op een handdoek staan, dan begin je met de zelfbruiner aan te brengen. Pas op bij de haargrens en wenkbrauwen. Achteraf altijd de handen goed wassen!

Wanneer je een spray gebruikt, probeer je gelijkmatig te sprayen. Dus niet over het ene gedeelte 5 keer sprayen en het andere gedeelte 2 keer. Als je een laag spray hebt aangebracht, is het handig om met een föhn alles droog te fohnen.

Als je voor de eerste keer zelfbruiner gebruikt, raad ik aan om maar een laag aan te brengen. Wanneer je het niet genoeg vind, kun je altijd nog een tweede laag aan brengen. Wacht hier wel een paar uurtjes mee, want dan zie je pas het echte resultaat van je eerste laag!



Hoe blijft het mooi

Een zelfbruiner blijft natuurlijk niet weken zitten. De tijd verschilt per persoon. Het is goed om je 1 x per week te scrubben, en daarna insmeren met een hydraterende lotion of butter. Zo blijft het zo egaal mogelijk. Wanneer je vind dat de kleur weer te licht is kun je weer zelfbruiner aanbrengen.


Warning!

Wanneer je een zelfbruiner nog nooit hebt gebruikt en bijvoorbeeld een feestje o.i.d hebt, ga dan niet een dag van te voren je zelfbruiner voor het eerste aanbrengen.
Als het fout mocht gaan, dan kan je niet meer terug! Probeer het eerst een keer van te voren uit.






Gebruiken jullie vaak zelfbruiner?

Yourbeautycrush.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten